Omgeving

Restaurant Sapere - Genoelselderen - OmgevingRijdend op de drukke Maastrichtersteenweg, wijst een bord u de weg naar Genoelselderen.

Eenmaal op de ingeslagen weg komt u terecht in een oase van rust.

Toerend langs de pittoreske weggetjes lijkt de tijd te hebben stilgestaan en ongemerkt komt u terecht in een ongerept landschap, een natuurgebied met weilanden, akkers, boomgaarden, holle wegen, kastelen, kerken en boerderijen. Dit is de poort van Haspengouw, een gebied met een rijke historie en bekend om zijn gastronomie, streekproducten zoals fruit en niet in de laatste plaats door wijn. Even buiten Genoelselderen ligt in het prachtige Haspengouwse landschap het imposante wijnkasteel van de markante wijnbouwer Jaap van Rennes. Aan de overkant van dat wijngoed ligt Restaurant en B&B (****) Sapere. Hier heeft Manon haar liefde en passie voor  koken vorm gegeven. Samen met haar levenspartner Jan opende zij in februari 2004 hier restaurant "Sapere".

Vele verbouwingen verder hebben ze ook een B&B met 5 prachtige kamers waar het heerlijk overnachten is. De combinatie slapen en eten bevalt de gasten optimaal. Tevens is er een mooie bovenverdieping op de authentieke hooizolder die dienst doet als vakantiewoning.

Restaurant:

Vrijdag : vanaf 19.00 uZaterdag : vanaf 19.00 uAlle overige dagen in overleg vanaf 15 personen

 

B&B:

Geopend van woensdag tot en met zondag

Back to Top